Jubileumfeest

Screenshot_20170814-200532

Gisteren was het een speciale dag voor iedereen die zich ooit heeft ingezet voor, deelgenomen aan of geïnteresseerd in Jeugdvakantiewerk Hooge Mierde. De hele middag en avond vierden we feest ter ere van de 50e JVW-week.   

Vanaf 14.00u kwamen de eerste gasten het terrein opgewandeld om terug te kijken op 49 leuke, gezellige, sportieve en spannend JVW-weken. In de gildehut kon men kijken naar een film over Jeugdvakantiewerk in de allereerste jaren: de kinderen van toen op bezoek bij de poppendokter en wandelend op de vierdaagse. In de tent waren filmbeelden te zien van Jeugdvakantiewerk in de jaren '80 en '90 en kon iedereen op zijn gemakje nog eens door oude fotoboeken bladeren. Zo zagen we vele enthousiaste deelnemers en vrijwilligers voorbij komen die inmiddels hun eigen (klein)kinderen naar het veld brengen.

Halverwege de middag was er een 'officieel momentje' waarop we, met alle aanwezigen, in vogelvlucht hebben teruggeblikt op het ontstaan en de ontwikkeling van Jeugdvakantiewerk Hooge Mierde. Daarnaast heeft Roy Michiels, die behalve dit jaar ook in 1994 een logo ontwierp voor JVW, ons nieuwe logo onthuld. Wij als bestuur waren al erg blij met dit frisse en kleurrijke ontwerp en het was dan ook erg leuk om de vele enthousiaste reacties van onze gasten te horen.

Terwijl de kinderen zich vermaakten in de zandbak, het vlooiencircus, op het luchtkussen of de ranjaboom, praatten de ouders, opa's, oma's, (oud-)vrijwilligers en andere belangstellenden over leuke herinneringen aan hun tijd bij jeugdvakantiewerk. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij kijken terug op een heel geslaagde dag!We zijn van start!
Opbouwen

Meld je nu aan

Contact

  • Stichting Jeugdvakantiewerk
  • p/a Poelshof 25

  • 5095 DD Hooge Mierde

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.jvwhoogemierde.nl

Website gerealiseerd door:  logo websites