Opbouwen

IMG_20170812_145649_62_20170812-180314_1

Voor de kinderen begint jeugdvakantiewerk altijd op maandag. Voor veel vrijwilligers start het eigenlijk al iets eerder. Zo ook deze editie, waar we op woensdagavond het 'opbouwen' aftrapten met het zetten van de tent.

In de dagen voor de JVW-week is het al een drukke bedoeling op het gildeterrein aan de Sint Cornelisstraat. Tractoren met materiaal rijden af en aan en hele dagen wordt er gesjouwd, getimmerd, gebouwd, geknipt en geplakt. Enthousiaste vrijwilligers zijn in de weer om ervoor te zorgen dat de ranja koud staat, de pallets klaar liggen om hutten te bouwen en er muziek over het terrein klinkt. Kortom een drukke, maar zeker ook een gezellige bedoeling!

Dit jaar ronden we deze werkzaamheden een dag eerder af om met eenieder die wil te proosten op ons jubileum. Deze zomer vindt namelijk de 50e editie van Jeugdvakantiewerk Hooge Mierde plaats en dat vinden wij reden voor een feestje. We hopen er morgen een zonnige en gezellige dag van te maken en daarna een fantastische 50e JVW-week!

Jubileumfeest
Nieuwe website

Meld je nu aan

Contact

  • Stichting Jeugdvakantiewerk
  • p/a Poelshof 25

  • 5095 DD Hooge Mierde

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.jvwhoogemierde.nl

Website gerealiseerd door:  logo websites