Bestuur

Anke Paridaans ~ voorzitter

Ik ben in maart 1983 geboren en heb heel mijn jeugd in Hooge Mierde gewoond. Al vanaf het moment dat ik mee mocht doen met JVW was ik van de partij! Het was elk jaar weer een geweldige week waarin wij helemaal verkleedt in het thema fanatiek deelnamen aan de spelletjes. Eén van de spannendste thema's die ik me kan herinneren was dan ook Egypte: "DE MUMMIE". De tijd dat ik hulpleiding mocht zijn heb ik overgeslagen, maar als leiding was ik elk jaar weer van de partij. In 2006 ben ik samen met Christian in het bestuur gekomen waarna ik in 2010 het stokje van Anouk over heb genomen en voorzitter ben geworden. Ik hoop dan ook dat ik nog velen jaren met heel veel plezier bij JVW betrokken blijf en dan we met zijn allen zoals elk jaar er weer een fantastische week van kunnen maken.

Anouk Deenen ~ secretaris

Geboren en getogen in Westelbeers, dus nee, geen echte Mierdse. Maar nadat ik in 2005 in Hooge Mierde ben gaan samenwonen voel ik me ondertussen goed thuis hier. Inmiddels mama van 3 kindjes en mede daarom ook in 2015 bij het bestuur gekomen. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik in de Beerzen volgens mij maar 1 keer aan JVW heb deelgenomen…. Ik was ook veel te druk met de ponyclub, van mijn 6e tot mijn 18e nooit een ponykamp gemist. Maar…. Nu is het tijd om daar verandering in te brengen! En het bevalt me goed! Mijn eerste jaar was super, veel enthousiaste kinderen, leuke spellen en mooi weer, wat wil je nog meer?! Mijn verwachtingen voor de komende jaren zijn dan ook hoog. Maar dat gaat helemaal goedkomen! Ik heb er zin in!

Merlijn de Kort ~ penningmeester

Ik ben in Hooge Mierde geboren en getogen en mijn eerste kennismaking met Jeugdvakantiewerk was dus als deelneemster. Het bezoek aan de gastgezinnen en het verhaal dat zich door de hele week heen afspeelde waren mijn favorieten. Ik heb me voor de volle honderd procent ingeleefd tijdens de reizen naar onder andere de rimboe, Japan, Egypte en Hollywood, met de piraten en in het griezelbos. Na zo´n tien jaar niet betrokken te zijn geweest, besloot ik om me aan te melden als groepsleiding. De doldwaze week in de High Mierd Society was voor mij weer een succes als voorheen. Met een enthousiaste groep kinderen geld verdienen voor chips, ranja en andere zaken. Ook tijdens de reis naar Rusland kon ik me weer helemaal voorstellen waarom ik Jeugdvakantiewerk vroeger zo leuk vond en wat de kinderen zo enthousiast maakte. Na deze week ben ik in 2013 bij het bestuur gekomen. Ik hoop nog vele jaren mee te kunnen draaien met de organisatie van dit grote feest voor vooral jong en ook wel een beetje voor oud!

Noortje van den Borne

Deelnemer, hulpleiding, leiding en bestuur. Dit zijn alle rollen die ik bij Jeugdvakantiewerk Hooge Mierde heb vervuld of vervul. Mijn ervaring met JVW begon eigenlijk al voordat ik deelneemster werd. ik was jaloers op Joost en Marieke die al wel mee mochten doen en ik nog niet… Maar uiteindelijk was het zo ver en mocht ik ook deelnemen. Wat heb ik genoten van het bouwen van de hutten, de speldagen en het verhaal. Ik kon niet wachten totdat ik in groep 7 zat, want dan mag je met het nachtspel meedoen! Nadat ik als kind mee had gedaan heb ik 1 jaar overgeslagen, maar ik kon JVW toch niet missen en ben dus daarna als hulpleiding aan de slag gegaan. De logische stap naar leiding was dan ook het gevolg, waarbij ik ook meteen ben begonnen met het organiseren van een speldag. Omdat ik JVW zo leuk vond en ik elk kind, hulpleiding en leiding net zo van JVW wil laten genieten als dat ik zelf altijd heb gedaan, ben ik in het bestuur terechtgekomen. Ondertussen doe ik dit al een aantal jaar en blijft JVW een van de leukste dingen in het jaar!

Christian van Gisbergen

Als geboren en getogen Hooge Mierdse jongen heb ik zolang als ik in Hooge Mierd op school zat deelgenomen aan het Jeugd Vakantie Werk. Het jaar dat ik in de zesde klas van de lagere school zat,(tegenwoordig groep 8 van de basisschool) werd de eerste thema week georganiseerd bij ons in het weiland.De jaren daarna heb ik niets met het JVW te maken gehad. Eind jaren tachtig werd ik op een avond gebeld dat de avondactiviteiten van de kinderen die overnachtten in de JVW tent niet door konden gaan vanwege het slechte weer. Omdat ik als Dj in een disco werkte dacht men dat ik de kinderen wel een avondje kon vermaken met disco muziek. Dit werd zo’n leuke avond dat ik sindsdien elke JVW week een disco avond(nacht) verzorgd heb. Hierdoor kwam ik weer in contact met het JVW. Ik ben toen gevraagd voor de bosdag, om de kinderen naar het bos te vervoeren met de tracktor. Ik heb toen ook mee dagen georganiseerd. Even later ben ik in de bouwploeg gegaan om de decors mee te bouwen en de JVW spullen van de opslag naar het veld te brengen. Ergens na de JVW week van 2005 ben ik in het bestuur gekomen, dus was de JVW week van 2006 (Afrika) mijn eerste jaar als bestuurslid. En ik vind het nog steeds leuk. Vooral als alles met de vele vrijwilligers perfect verloopt en de kinderen die deelnemen een onvergetelijke week hebben.

Hans Willems

In 1977 ben ik geboren in Hooge Mierde en tot mijn 8ste was ik enthousiast deelnemer van Jeugdvakantiewerk. Toen zijn wij verhuisd naar België en was JVW enkele jaren uit beeld. Rond mijn 20ste heb ik toen weer enkele jaren meegedaan als leiding. Vooral 'Hollywood' vond ik een geslaagd jaar! Nu woon ik ondertussen met vrouw en 4 kinderen weer in Hooge Mierde en sinds 2014 ben ik bestuurslid van JVW. Dat is me de eerste zomer al meteen goed bevallen. Ik zie mezelf een beetje als manusje van alles en zorg vooral dat spullen en kinderen steeds tijdig op de goede plek zijn. Daarnaast neem ik samen met anderen de organisatie van de spooktocht op me; niks leuker dan een spannende tocht regelen voor de oudste deelnemers. Het blijft leuk om alle kinderen elke dag moe maar voldaan naar huis te zien gaan vol verhalen over wat er die dag allemaal gebeurd is. Mooi om daar deel van uit te maken!

Arianne Hermans

Ik ben op 19 februari 1997 geboren in Hooge Mierde. Al van jongs af aan heb ik meegedaan met JVW en heb dan ook nog nooit een jaar gemist. Vele thema’s heb ik voorbij zien komen. Het eerste jaar dat ik mee mocht doen kan ik me nog herinneren: het spannende thema ‘maffia’. Met zijn allen gingen we op pad om de bende te vangen. Na een aantal jaar als hulpleiding en leiding is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging, het bestuur. Ik heb er ontzettend veel zin in! We gaan er weer een leuke week van maken!

Geert-Jan van der Heijden

Mijn naam is Geert-Jan van der Heijden geboren op 11 december 1978 in Hulsel. Na een aantal verhuizingen ben ik in 2005 met mijn vrouw Sandra in Hooge Mierde komen wonen. Hier zijn ook onze 3 kinderen geboren. In het dagelijks leven werk ik bij een boomkwekerij. Ik ben graag met mijn handen actief. Nadat ik in 2019 benaderd was om bij JVW actief te worden heb ik eerst een week meegedraaid, om te kijken wat er allemaal bij komt kijken om zo'n week op touw te zetten en of het iets voor mij was. Die week ben ik met het JVW virus besmet. Het is leuk om met een gezellig team een  week voor de kinderen te organiseren. 

Vincent van der Mierden

Hallo ik ben Vincent van der Mierden, geboren in februari 1982 in Reusel. Vader van drie kinderen en woon 100m van het JVW-terrein af. In 1990 zijn wij in Hooge mierde komen wonen en sinds dat jaar zelf voor het eerst deelgenomen aan JVW. Ik heb hier hele leuke herinneringen aan.

Later, toen mijn eigen kinderen aan JVW mee mochten doen ben ik 3 jaar leiding geweest en ben daarna in het bestuur gegaan. Dit bevalt me heel goed.

In het dagelijks leven heb ik een montage bedrijf en samen met een heel team zitten wij overal door het land. Ze zeggen dat ik erg handig ben en dat komt bij JVW ook vaak goed van pas. Ook voor de spooktocht mag je me ’s nachts wakker maken. Tot zover… Ik zie jullie hopelijk allemaal weer in de leukste week van de zomer op het JVW terrein.

Meld je nu aan

Contact

  • Stichting Jeugdvakantiewerk
  • p/a Poelshof 25

  • 5095 DD Hooge Mierde

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.jvwhoogemierde.nl

Website gerealiseerd door:  logo websites