Wie oh wie?

1661343027538
Wie oh wie heeft de Jodelahutie bekogeld met eieren? Waren het Anton en Heidi om hen te dwarsbomen? Deden Marie-Claire en Gustav het zelf om Heidi's place in een kwaad daglicht te zetten? Was het toch iemand anders? Het is in ieder geval duidelijk dat de spanningen hoog oplopen nu de keurmeester bijna naar het veld komt. Want de echte vraag is natuurlijk: Wie oh wie moet zijn tent sluiten?

Na een hele leuke dag in de bossen gisteren is het vandaag tijd voor de velddag. Voormiddag, terwijl we net gestart waren met de spelletjes, kregen we hoog bezoek. De burgemeester en één van haar wethouders kwamen vast eens kijken naar Heidi's place en Jodelahutie. Weer werd de concurrentie direct duidelijk toen Gustav en Anton beiden de burgemeester naar hun eigen terras wilden lokken. We zijn benieuwd hoe zij deze ervaringen doorgeeft aan de controleur.

Na een stevige lunch van friet, frikandellen en kroketten zijn we nu net gestart met het middagprogramma, waar onder andere de strijd aangaan op de stormbaan een onderdeel van is. Wie oh wie zal hier het beste uit de bus komen?

  1. Vanavond hopen we jullie allemaal te verwelkomen op de kijkavond. Opa's, oma's, broertjes, zusjes, ooms, tantes, buren, kennissen.. Iedereen die wil mag een kijkje komen nemen. Voor een hapje en een drankje wordt, tegen betaling,  gezorgd. 

 
Kijkavond
Tijd voor après ski!

Meld je nu aan

Contact

  • Stichting Jeugdvakantiewerk
  • p/a Poelshof 25

  • 5095 DD Hooge Mierde

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.jvwhoogemierde.nl

Website gerealiseerd door:  logo websites