Tijd voor après ski!

postbod_20220822-185053_1

Eindelijk was het dan zo ver. Na weken van zon, werd er sneeuw voorspeld. En hoe!
Zo'n 180 kinderen verzamelden zich vanmorgen voor de poorten van ons skigebied. Een wit besneeuwde berg, twee après ski kroegen, 18 bouwkavels en een grote stapel pallets, deuren en ander timmerhout beloofden een goed begin van de week. En dat goede begin hebben we dan ook zeker gemaakt!

Zoals gezegd bevinden zich op het terrein twee après-ski kroegen. Bij Heidi's place, het café van Anton en zijn jonge deerne Heidi, is het één groot feest en schalt de muziek uit de speakers. Aan de andere kant van de berg staat 'Jodelahutie', het sjeike etablissement van Gustav en zijn vrouw Marie-Claire. Een prachtige plek voor de echte jetset, waar de champagne rijkelijk vloeit. 
Het werd ons al snel duidelijk dat het niet zo goed botert tussen Gustav en Anton, de beide kroegeigenaren. Wat is dat toch tussen die twee? Onze skileraar JJ, u kunt hem kennen van de vlogs op onze instagrampagina, doet zijn best om te bemiddelen tussen de beide heren. Hopelijk blijven de gemoederen zo voldoende gesust om ongestoord door te gaan met onze JVW-week.

Rond het middaguur, toen het skidorp al aardig vorm begon te krijgen, stond de postbode ineens op het veld. Zij had een minder fijne brief bij zich: Het is niet mogelijk om voor beide cafés de vergunning te verlengen en daarom zal een controleur woensdag komen beoordelen welke tent zijn deuren moet gaan sluiten. Dit zal de stemming tussen de eigenaren geen goed doen vrezen wij..

 

Wie oh wie?
Programma JVW 2022

Meld je nu aan

Contact

  • Stichting Jeugdvakantiewerk
  • p/a Poelshof 25

  • 5095 DD Hooge Mierde

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.jvwhoogemierde.nl

Website gerealiseerd door:  logo websites