Mystery guest

Vanmorgen op het veld kwam Veroestja, één van de Russische soldaten, naar ons toe. Al snel bleek dat zij aan onze kant stond en ons wilde helpen. Ze wist te vertellen dat de Russen inmiddels zelf ook een tijdmachine hadden gebouwd en daarmee al 1 Rus uit het verleden naar hier hadden gehaald.  Dus allemaal oren en ogen open tijdens de dorpsdag!

Voor de middag zijn alle kinderen het dorp in gegaan. De 14 groepen gingen de strijd met elkaar aan bij verschillende groep-tegen-groep-spelletjes die verspreid door het dorp plaatsvonden. Van wandelen en strijden krijg je honger. We waren dan ook erg blij dat we voor een maaltijd aan mochten schuiven bij gastgezinnen!

Vanmiddag gingen de kleuters terug naar het veld om lekker vrij te spelen; een film kijken, knutselen of nog even op het springkussen. Voor ieder wat wils. De andere kinderen bleven in het dorp om op zoek te gaan naar de identiteit van een heuse mystery guest. Met diverse spelletjes waren hints te verdienen die konden helpen bij de 'ontmaskering'. Onderweg terug naar het veld, troffen we de Russische soldaten aan met hun gijzelaar professor Jacob. Veroestja zorgde voor een list zodat we de vastgebonden professor konden bevrijden. Na het monteren van het onderdeel werden alle Russen weer terug de tijdmachine ingezogen. Voor ons allemaal een grote opluchting!

Vanavond gaan we er met de oudste kinderen een leuke avond van maken met een nachtspel, een disco-avond en natuurlijk de overnachting. Wij zijn benieuwd hoe dicht die oogjes morgen allemaal zitten.


Eindfeest
Kijkavond

Meld je nu aan

Contact

  • Stichting Jeugdvakantiewerk
  • p/a Poelshof 25

  • 5095 DD Hooge Mierde

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.jvwhoogemierde.nl

Website gerealiseerd door:  logo websites