Eindfeest

IMG_20170818_113509

Gisterenavond hebben we, na het nachtspel, tot in de vroege uurtjes gedanst met de kinderen van groep 7 & 8. Na een kort nachtje startten we alweer met de laatste dag van deze feestweek.

Al vroeg begon de tijdmachine te roken en kwam de tovenaar (thema Myrtha magica, 2015) tevoorschijn. Hij wilde zijn onderdeel niet zomaar afgeven, maar ruilen voor iets kostbaars. Per toeval bleek de professor zijn machine te poetsen met een heuse heksenbezem en daar had de tovenaar wel oren naar.  

Ondanks dat het nog maar kort geleden leek dat iedereen zijn best deed om een mooie hut te bouwen, was de tijd van afbreken aangebroken. Met de hulp van een groepje vrijwilligers was dit klusje snel geklaard.

Nu de professor zijn laatste verloren onderdeel gemonteerd had, zou de machine eindelijk naar behoren moeten werken. En jawel hoor.. Na wat rookpluimen kwam zijn bruid, zijn geliefde Julietta uit de machine gestapt. Even leek het eind goed al goed, maar dat veranderde toen de professor er met zijn liefje tussenuit kneep en ons zonder het beloofde feest achter liet. Wat een domper, hij leek zo aardig en eerlijk.. Na wat gesnuffel in zijn tekeningen ontdekten we dat hij waarschijnlijk naar het sportpark 'gevlucht' was. We zijn met z'n allen die kant opgelopen om hem te zoeken. En wat bleek: het gouden bruidspaar had een knallend verrassingsfeest voorbereid in de kantine met echte kinderchampagne. Wat een knallende afsluiting van deze speciale jubileum-editie van jeugdvakantiewerk!

Voor ons was het heel speciaal om het jubileum met zoveel mensen samen te vieren. Dankjulliewel voor weer een fantastische week! We zien jullie volgend jaar graag weer allemaal terug als deelnemer, (hulp)leiding of vrijwilliger bij de 51e JVW-week.

Uitslag ballonnnenwedstrijd
Mystery guest

Meld je nu aan

Contact

  • Stichting Jeugdvakantiewerk
  • p/a Poelshof 25

  • 5095 DD Hooge Mierde

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.jvwhoogemierde.nl

Website gerealiseerd door:  logo websites