Jeugdvakantiewerk 2023, Western

Thema
Western

De week

Op maandag 14 augustus verzamelden zich 's ochtends weer zo'n 190 Hooge Mierdse en Hulselse kinderen op het gildeterrein (die ene week per jaar beter bekend als het JVW-veld). Geheel in Western stijl startten wij onze week vol hutten bouwen, spelletjes spelen, ranja drinken en nog zoveel meer.

De lokale bank werd beroofd, maar de dief werd met hulp van onze kinderen snel gevangen. Alhoewel al snel bleek dat niet de dief, maar onze eigen bankdirecteur de echte slechterik was. Na het instorten van de mijn, met daarin de dief en de cowgirl, zaten we natuurlijk even met onze handen in het haar. Gelukkig was daar onze mijnwerker die deze twee met hulp van onze kleuters, wist te bevrijden. De bankdirecteur wisten we met een smoes naar het veld te lokken en zijn verdiende loon te geven.

En zo kwam alles toch weer tot een goed einde. De week is weer voorbij gevlogen!Het JVW-lied
(melodie: Olaf )
tekst

Het bestuur
Noortje van den Borne, Christian van Gisbergen, Anke Paridaans, Merlijn de Kort, Hans Willems, Anouk Deenen, Arianne Hermans, Vincent van der Mierden, Geert-Jan van der Heijden

Heb je een aanvulling op deze of een andere geschiedenispagina? Denk hierbij aan de samenstelling van het bestuur, een (gedeelte) van het JVW-lied, etc. Laat het ons dan even weten!

Belangrijke data 2024
Jeugdvakantiewerk 2022, Après-ski

Meld je nu aan

Contact

  • Stichting Jeugdvakantiewerk
  • p/a Poelshof 25

  • 5095 DD Hooge Mierde

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.jvwhoogemierde.nl

Website gerealiseerd door:  logo websites