Velddag

20170816_114727

Op woensdag houden we bij jeugdvakantiewerk altijd een velddag. Dit keer waren we echte bofkonten, want de circusdirecteur had een paar leuke attracties voor ons klaargezet. 

Nadat de kinderen zich al een paar uur vermaakt hadden op de stormbaan, in de ballenbak, in het treintje en bij het kegelen was het tijd om de honger te stillen. We hebben met z'n allen lekker frietjes gegeten bij de hutjes. 

's Middags tijdens de ranjapauze was het tijd om de tijdmachine nog eens te testen. Na flink wat fietsen gaf deze weer groen licht en kwam er direct beweging in. Een groepje russische soldaten (Rusland, thema 2012) kwam met een onderdeel tevoorschijn. Wij dachten dit even met hen te regelen, maar ze wilden het onderdeel alleen afgeven in ruil voor de ontwerptekeningen. De professor kon die tekeningen natuurlijk niet missen en de Russen verlieten boos het veld met ons onderdeel.

Ter ere van ons jubileum hebben we met z'n allen een mooie luchtfoto gemaakt. Daarna was het alweer tijd voor de boterhammen en de kijkavond.

Kijkavond
Piraterij

Meld je nu aan

Contact

  • Stichting Jeugdvakantiewerk
  • p/a Poelshof 25

  • 5095 DD Hooge Mierde

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.jvwhoogemierde.nl

Website gerealiseerd door:  logo websites