Thema jeugdvakantiewerk 2019

Dit jaar vindt jeugdvakantiewerk Hooge Mierde plaats van maandag 5 augustus t/m vrijdag 9 augustus. Het thema is: Mexico 

Wat zal ons dit keer weer te wachten staan? Wat zal er allemaal gebeuren met de Mexicanen? Zullen ze alleen lekker mexicano's en nacho's met ons komen eten? Of komen ze gezellig een dansje doen op een leuk Mexicaans muziekje? Want daar zijn ze ook wel goed in hoor! Of.... zullen ze een feestje met ons willen bouwen? Want ze hebben hele leuke feestdagen in Mexico. De 'dag van de doden', 'Dia de los Muertos' is er zo eentje. Nou, deze dag is allesbehalve dood hebben wij ons laten vertellen. Het schijnt een kleurrijke bedoeling te zijn met een hoop bloemen, muziek en geschminkte mensen. Maar hey, wij zijn er verder ook nog nooit geweest dus heel veel meer kunnen wij er ook niet over zeggen. 

We zullen met zijn allen nog even geduld moeten hebben... Dus, laten we eerst allemaal even vakantie houden, ga lekker zwemmen, ijsjes eten, buiten spelen, doe op zijn tijd ook even lekker rustig aan en zorg dat je er op 5 augustus helemaal klaar voor bent! 

No podemos esperar hasta ese momento! Wij kunnen niet wachten tot het zover is!
Wij zien jullie maandagochtend, 5 augustus, om 10.00 uur graag op, LET OP, het JVW-veld!

Programma jeugdvakantiewerk 2019
Joehoe, wij zijn weer begonnen!

Meld je nu aan!

Contact

  • Stichting Jeugdvakantiewerk
  • p/a Poelshof 25

  • 5095 DD Hooge Mierde

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © www.jvwhoogemierde.nl

Website gerealiseerd door:  logo websites