Programma JVW 2022

Maandag 22 augustus
Om 9.30 uur aanwezig op JVW-veld. Wie dit wil mag een eigen hamer meenemen voorzien van je naam. Want, het programma deze dag zal geen verassing meer zijn. Maar we zijn wel benieuwd of het dit jaar echte tirolerhutten worden! Iedereen neemt een lunchpakketje mee. 16.30 uur einde dag De kinderen die afgelopen jaar in groep 1, 2 of 3 zaten mogen morgen (24-8) een knuffel of pop meenemen voor de poppendokter.

Dinsdag 23 augustus
Om 9.30 uur aanwezig op JVW-veld. Vandaag gaan we naar het bos. Alle kinderen van groep 6, 7 en 8 graag met de fi ets komen. Ook mag je weer een lunchpakketje meenemen! We eten met zijn allen in het bos, daarna gaan groep 1, 2 en 3 terug naar het veld. De kinderen van groep 4 t/m 8 blijven in het bos en hebben daar nog een middagprogramma. 16.30 uur einde dag

Woensdag 24 augustus
Om 9.30 uur aanwezig op JVW-veld. Hier blijven we vandaag ook de hele dag. En… je mag lekker lang blijven! Je hoeft vandaag geen lunchpakketje mee te nemen , avondeten doen we ook met z'n allen. Daarna gaan we de hutjes netjes maken. Want eindelijk, na 2 jaar is het weer zover, het mag weer:

Kijkavond!!
Vanaf 19.00 uur is iedereen uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Jullie kunnen dan je hut laten zien en heel veel vertellen over alles wat je al meegemaakt hebt deze week. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd (tegen betaling). De kijkavond duurt tot ongeveer 21.00 uur. Iedereen is hier weer van harte welkom!

Donderdag 25 augustus
We beginnen vandaag weer om 09.30 uur. Vandaag is het dorpsdag! En super leuk; vandaag zijn jullie uitgenodigd om bij een gastgezin een hapje mee te eten! Een lunchpakketje is dus weer niet nodig. 's Middags gaan de allerkleinsten, groep 1 en 2, terug naar het veld om daar te spelen. Groep 3 t/m 8 blijft in het dorp om daar nog meer spellen te doen. Om 16.30 uur is het weer afgelopen. Behalve voor de kinderen die het afgelopen schooljaar in groep 7 en 8 zaten. Zij mogen vanavond terugkomen voor de...

Overnachting
Om 19.45 uur worden jullie in de tent verwacht met jullie slaapspullen. Eerst gaan we een nachtspel doen. Als we hiermee klaar zijn kan er tot in de late uurtjes gedanst en gezongen worden met onze DJ Christian. 's Morgens ontbijten we met z'n allen.

Vrijdag 26 augustus
Vandaag beginnen we wederom om 09.30 op het veld voor alweer de laatste dag… Vandaag gaan we opruimen en met spanning afwachten hoe het verhaal zal eindigen. Graag weer een lunchpakketje meenemen vandaag. Om 13.00 uur komt er een einde aan weer een geweldige JVW-week!Tijd voor après ski!
Het thema is bekend

Meld je nu aan

Contact

  • Stichting Jeugdvakantiewerk
  • p/a Poelshof 25

  • 5095 DD Hooge Mierde

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.jvwhoogemierde.nl

Website gerealiseerd door:  logo websites