Programma jeugdvakantiewerk 2019

Het Hooge Mierdse gildeterrein wordt deze week weer omgetoverd tot het JVW-terrein. Dit betekent dat we alweer bijna van start gaan met de leukste week van het jaar. Wij hebben er al ontzettend veel zin in om er samen met zo'n 150 deelnemers een gezellige, Mexicaanse week van te maken. Hieronder staat nog eens beknopt wat we deze week allemaal van plan zijn.


Maandag 5 augustus
Om 10.00 worden alle deelnemende kinderen op het JVW-veld verwacht, met een lunchpakketje en uiteraard in een Mexicaanse outfit. Na het ontvangst maken we de groepjes bekend en kan de week beginnen! Om 16.30 uur gaan we allemaal naar huis.


Dinsdag 6 augustus
Vandaag verwachten we jullie allemaal om 09.30 uur met een lunchpakketje op het veld. We gaan vandaag de bossen in. Kinderen van groep 7 en 8 graag allemaal met de fiets komen deze dag! Anders komen we niet allemaal in het bos.
De kinderen van groep 1 t/m 4 gaan 's middags terug naar het veld om daar spelletjes te doen. De kinderen van groep 5 t/m 8 blijven in het bos picknicken en hebben daar ook nog een middagprogramma. Ook vandaag eindigt het programma om 16.30 uur.

Woensdag 7 augustus
We beginnen om 09.30 uur op het veld en je hoeft geen lunchpakketje mee te nemen. Hier blijven we vandaag ook de hele dag. En je mag lekker lang blijven! Avondeten doen we met z'n allen en daarna maakt elk groepje zijn hutje schoon, want vanavond is het kijkavond.

Kijkavond, woensdag 7 augustus
Vanaf 19.00 uur is iedereen uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Jullie kunnen dan je hut laten zien en heel veel vertellen over alles wat je al meegemaakt hebt deze week. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd (tegen betaling). De kijkavond duurt tot ongeveer 21.00 uur. Nogmaals; iedereen is hier welkom!

Donderdag 8 augustus
We beginnen vandaag weer om 09.30 uur en je hoeft weer geen lunchpakketje mee te nemen. Vandaag is het dorpsdag en jullie zijn uitgenodigd om bij een gastgezin een hapje mee te eten! 's Middags gaan de allerkleinsten, groep 1 en 2, terug naar het veld om daar lekker te spelen. Groep 3 t/m 8 blijft in het dorp om daar nog meer spellen te doen. Om 16.30 uur is het weer afgelopen. Behalve voor de kinderen die het afgelopen schooljaar in groep 7 en 8 zaten. Zij mogen vanavond terugkomen.

Overnachting, donderdag 8 augustus
Om 20.00 uur worden jullie (groep 7 & 8) in de tent verwacht met jullie slaapspullen. Eerst gaan we een nachtspel doen. Als we hiermee klaar zijn kan er tot in de late uurtjes gedanst en gezongen worden met onze DJ Christian. 's Morgens ontbijten we met z'n allen en om 09.30 uur begint meteen het programma van alweer de laatste dag JVW...

Vrijdag 9 augustus
Vandaag beginnen we wederom om 09.30 op het veld (met een lunchpakketje) voor alweer de laatste dag. We gaan opruimen en met spanning afwachten hoe het verhaal zal eindigen. Rond 12.00u starten we met de afsluiting en om 13.00u gaan alle kinderen naar huis.


Opbouwen/opruimen
Donderdag 1 augustus t/m zondag 4 augustus zijn we volop aan de slag om het terrein klaar te maken voor de JVW-week. Als je je hebt aangemeld om te komen helpen verwachten we je uiteraard op de afgesproken tijd, maar ook als je je nog niet hebt aangemeld ben je meer dan welkom om even te komen helpen. Vele handen maken licht werk en ook met een uurtje van je tijd zijn we al blij.
Op vrijdagmiddag 9 augustus en zaterdagochtend 10 augustus kunnen we ook zeker hulp gebruiken bij het afbreken en opruimen van het terrein.

We willen jullie wel vragen om de kinderen bij het terrein weg te houden, zodat er nog genoeg verrassingen voor hen zijn en omdat er veel auto's en tractoren etc rondrijden. 


Het Mexicaanse JVW-lied
Thema jeugdvakantiewerk 2019

Meld je nu aan!

Contact

  • Stichting Jeugdvakantiewerk
  • p/a¬†Poelshof 25

  • 5095 DD¬†Hooge Mierde

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © www.jvwhoogemierde.nl

Website gerealiseerd door:  logo websites