Piraterij

dinsdag

Bij de aankomst op het veld maakten we vanmorgen kennis met een piraat (uit 1998, JVW-thema piraten). Hij vertelde ons dat hij gisterenavond uit de tijdmachine was gekomen met een onderdeel. Verward over waar hij was (en in welk jaar) was hij door het dorp gaan lopen en had hij het onderdeel van de tijdmachine verstopt. Ook vertelde hij een spannend verhaal over kapitein roodbaard met z'n gouden been. Het was muisstil en de kinderen hingen aan zijn lippen!

Normaal gesproken doen we op dinsdag altijd spelletjes in de bossen. Vanwege het slechte weer hebben we de spelletjes voor de middag in de schakel gedaan. Dus geen bomen, maar wel heel veel plezier met onder andere zaklopen,  chips rijgen en quizvragen. 

Na de boterhammen was het gelukkig droog en kon de bovenbouw alsnog naar de bossen voor het altijd leuke levend stratego. Voor de onderbouw waren er weer allerlei leuke spelletjes op het veld; van touwtrekken tot stoelendans. Ook stond deze jongste kinderen nog een leuke verrassing te wachten: uit de tijdmachine kwam een circusdirecteur (uit het eerste themajaar van JVW) tevoorschijn. Hij heeft met de kinderen een aantal trucjes uit het circus geoefend en heeft beloofd dat hij nog iets leuks voor ons in petto heeft. 

Morgen beginnen we om 9.30u met de velddag en hopelijk een leuke circus-verrassing! Tussen de middag eten we met zijn alle frietjes en we mogen lekker lang blijven. Om 19.00u mogen alle papa's, mama's, broertjes, zusjes, opa's, oma's, buren en alle andere mensen die benieuwd zijn naar de hutjes aansluiten voor de kijkavond. Er staat dan ook weer een BBQ voor de lekkere trek.

Velddag
We zijn van start!

Meld je nu aan

Contact

  • Stichting Jeugdvakantiewerk
  • p/a Poelshof 25

  • 5095 DD Hooge Mierde

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.jvwhoogemierde.nl

Website gerealiseerd door:  logo websites