Een speciale overnachting

20180809_212704

Voor donderdagavond werd er noodweer voorspeld; iets wat we natuurlijk absoluut niet kunnen gebruiken in de bossen. Uiteindelijk besloot de gemeente dat zowel de geplande spooktocht, als de overnachting in de tent vanwege de veiligheid niet door kon gaan. Dit was natuurlijk een grote domper voor iedereen die mee zou doen!

Gelukkig konden we voor de overnachters van groep 7 en 8 verschillende alternatieven vinden. Zo zijn we uiteindelijk voor de avond en nacht uitgeweken naar de zaal van café De Bijenkorf. Natuurlijk bleef er de teleurstelling van de afgelaste spooktocht, maar logeren in de kroeg vond iedereen toch ook wel echt heel erg speciaal!

Toen het weer later op de avond toch mee bleek te vallen hebben we in groepjes nog een nachtspel in het dorp gedaan, waarna een heerlijke curryworst of cervela ons wel smaakte. Met onze buik gevuld zijn we gestart met de disco-avond en terwijl de rest van Hooge Mierde waarschijnlijk al lang op één oor lag, konden wij nog even feesten in De Bijenkorf. 

Na een heel kort nachtje zijn we 's morgens met z'n allen terug naar het veld gewandeld voor een ontbijt. De winnende groep van het nachtspel deed dit, zoals beloofd, met slagroomtaart.

Eind goed, al goed
Schatgravers

Meld je nu aan!

Contact

  • Stichting Jeugdvakantiewerk
  • p/a Poelshof 25

  • 5095 DD Hooge Mierde

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © www.jvwhoogemierde.nl

Website gerealiseerd door:  logo websites