Boontje komt on zijn loontje

 De ene dag lijken ze heel schappelijk, de andere dag keren ze als een blad aan een boom. Dat maakten we al eerder mee bij JVW. Gelukkig maakten we ook al eerder mee dat die ongure types aan het kortste eind trekken. Zo ook dit jaar..

In het dorp wisten verschillende groepen stukken van de Maya-kalender te bemachtigen. Zo waren we compleet op het stukje dat sir Henri als amulet droeg na. 

Uiteraard hadden de slechteriken hier ook lucht van gekregen. Zij kwamen daarom met hun gijzelaar richting het veld. Wij zaten klaar om hen te laten schrikken. En met succes! De slechteriken werden gevangen. We hebben Sir Henri geholpen om terug te keren naar zijn geliefden, uiteraard met het amulet zodat de kalender nooit compleet kan worden. De boeven zijn op gepaste wijze gestraft; alle kinderen mochten hen met waterballonnen bekogelen. Daarna zijn ze afgevoerd naar de politie. Boontje komt om zijn loontje dus..

En zo kwam er alweer een einde aan de JVW-week. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Vrijwilligers bedankt voor jullie hulp en lieve kinderen bedankt voor jullie deelname. We hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien bij JVW 2020!!

Paasactie 2020
Vriend of vijand

Meld je nu aan

Contact

  • Stichting Jeugdvakantiewerk
  • p/a Poelshof 25

  • 5095 DD Hooge Mierde

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © www.jvwhoogemierde.nl

Website gerealiseerd door:  logo websites